Online Marketing Is Pure Topsport
2 juni 2012

Website Boombuzztic wordt vernieuwd!

De vorige website van Boombuzztic vond ik niet meer voldoen aan de hoge eisen die opdrachtgevers en deelnemers stellen en dus werd het tijd voor een redesign van de website. Ook nu weer heb ik gekozen voor WordPress als CMS en gelukkig wilde Raimond deze grote verantwoordelijkheid op zich nemen. De ontwikkeling vordert gestaag. De komende weken zal ik vooral aan de teksten en beelden werken dus mocht er nog niet niet goed staan dan hierbij alvast mijn excuses, en uitleg :-).

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.