6 basis tips voor als je met twitter wilt beginnen
17 september 2012
Masterclass Innovatie voor studenten Reiswerk congres en RSC13 reunie
5 oktober 2013

Boombuzztic aanwezig tijdens Reiswerk Studenten Congres in Turkije #RSC13

reiswerk-studenten-congres-2013-titanic-belek-turkije

Op 24 mei 2013 vertrekken de vijftig beste studenten van NHTV, Stenden, InHolland, Tio en Saxion naar Antalya voor het tweede Reiswerk Studenten Congres. Diverse reisbranchetoppers zullen de studenten tijdens dit vierdaagse congres laten kennis maken met de carrièremogelijkheden in de reisbranche.
Tijdens dit congres zal Lars Sang Mo Boom van Boombuzztic een lezing houden. Hij zal de studenten laten zien waar we op dit moment staan in technologische ontwikkelingen in de Travel en waar we naar toe gaan.
Belangrijk onderdeel van het congres vormt de Reiswerkgame. Deze spectaculaire game loopt als een rode draad door het programma. Situaties uit de dagelijkse reispraktijk worden levensecht nagespeeld. Studenten staan voor de uitdaging om deze dilemma’s zo goed mogelijk op te lossen. De studenten worden beoordeeld op competenties als oog hebben voor de klant, kunnen omgaan met onverwachte situaties en het creëren van commerciële kansen. Het winnende team ontvangt een Masterclass Online Marketing van Boombuzztic.
Succes allemaal en heel plezier gewenst!

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.