Masterclass Innovatie voor studenten Reiswerk congres en RSC13 reunie
5 oktober 2013
Quotes: Blijf investeren in je mensen
26 juli 2014

Boombuzztic helpt studenten praktijkervaring op te doen tijdens #TopClassCuracao

top-class-curacao-reiswerk-boombuzztic

Ondanks dat de wereld steeds meer digitaal wordt zien wij dat jongeren die afgestudeerd zijn hierover zeer weinig goede theoretische en praktijkervaring op doen tijdens hun studie. Dit is een van redenen waarom Boombuzztic al enkele jaren gastcolleges geeft op MBO’s en HBO’s. Tijdens deze gastcollege’s nemen wij de studenten mee in de wereld van nu en leren we ze middels minors zelf o.a. een website te beginnen, bloggen, social media en video’s te maken.

Curaçao snapt het
Gelukkig zien we ook dat bedrijven hier op inspelen. Boombuzztic is gevraagd door het Curaçao Tourism Board Europe om samen met Reiswerk mee te helpen met hun ‘Top Class Curaçao’. Deze Top Class biedt 15 studenten van diverse toerisme MBO’s uit het hele land de kans om praktijkervaring op te doen, en niet op de minste plek, namelijk Curaçao! De groep is onderverdeeld in 3 groepen met elk een eigen doelgroep waarvoor zij een marketing & communicatieplan moeten schrijven. Door de enorme verdigitalisering van media zal Boombuzztic de studenten alle ins en outs leren over Digital en online marketing. De studenten zullen worden gestimuleerd om mobiele technologiën te gebruiken. Alles zal worden bijgehouden in de cloud en er zal creatief moeten worden omgegaan met de mogelijkheden en onmogelijkheden op het eiland.

De Top Class Curaçao vindt plaat van 10 t/m 19 Maart en kan online worden gevolgd via #TopClsCuracao en via de website van Reiswerk.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.