Boombuzztic helpt studenten praktijkervaring op te doen tijdens #TopClassCuracao
8 maart 2014
Quotes: Education is expensive
5 augustus 2014

Quotes: Blijf investeren in je mensen

Wij geloven in het delen van kennis en het investeren in de kennis van mensen. Bij bedrijven zie je vaak dat ze wel willen investeren, maar terughoudend zijn. Waarom? Omdat men tegenwoordige zo snel van baan wisselt. En ja, dan heb je net in ze geïnvesteerd, en dan gaan ze weer weg. Je hoort het ze (of jezelf) al denken.

Onderstaande quote liet en laat ons niet los. Alleen bedrijven die zó denken zullen overleven.

What if we invest

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.