Quotes: Blijf investeren in je mensen
26 juli 2014
Zo zorg je ervoor dat je blog duizenden keren gedeeld wordt
19 september 2014

Quotes: Education is expensive

Om het beste uit mensen te halen zijn investeringen noodzakelijk. Als je voor een bedrijf werkt verlang je dat die tijd en geld investeert zodat jij je kunt doorontwikkelen. Als je een eigen bedrijf hebt zal je zelf bij willen blijven en cursussen en trainingen willen volgen, misschien wel omscholing, om zo de toekomst van je bedrijf zeker te stellen. Investeren in kennis vinden wij noodzakelijk, vandaar onderstaande quote:

Education over ignorance

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.