Zo zorg je ervoor dat je blog duizenden keren gedeeld wordt
19 september 2014
De Evolutie Van De Blogger
6 oktober 2014

Moderator bij Emerce eHome 2014

Lars-Sang-Mo-Boom-Emerce-eHome-2014-1024x537

Tijdens Emerce eHome op 2 oktober 2014 in de RAI in Amsterdam zal Lars Sang Mo Boom optreden als moderator tijdens 3 sessies. Tijdens dit event wordt de Nederlandse woonbranche bijgepraat en geinspireerd over online strategie en het laatste nieuws op het gebied van eCommerce.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.