Moderator bij Emerce eHome 2014
1 oktober 2014
10 tips om je Linkedin profiel te verbeteren #infographic
10 oktober 2014

De Evolutie Van De Blogger

Vandaag de dag speelt de blogger in een belangrijke rol in de marketingmix. Afhankelijk van de branche zie je een toenemende rol van bloggers in het vertellen van verhalen door bedrijven. Deze bedrijven laten naast klanten ook bloggers steeds vaker ervaringen publiseren. Met name in de reis-, mode-, tech- en automotive branche zie de bloggers steeds frequenter opkomen.

Onderstaande infographic van Flowtown laat op een geinige manier zien hoe dit tot stond is gekomen.

evolutie-van-de-bloggers

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.