De Evolutie Van De Blogger
6 oktober 2014
Als moderator aanwezig tijdens Emerce eDay 2014 in Amsterdam
7 november 2014

10 tips om je Linkedin profiel te verbeteren #infographic

Het vinden van een baan is tegenwoordig niet meer alleen een kwestie van het afstruinen van banensites en reageren op een vacature. Bedrijven gaat bijvoorbeeld zelf proactief op zoek naar kandidaten, waarbij Google en Linkedin het meest gebruikt worden. Het is belangrijk dat je online goed gevonden wordt. En als je dan gevonden wordt, dat er de juiste informatie staat en met mooie foto’s zodat je meteen een spetterende indruk achterlaat.

Lees hieronder 10 tips om je Linkedin profielpagina te verbeteren:

Infographic-10-tips-voor-het-perfecte-linkedin-profiel

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.