Als moderator aanwezig tijdens Emerce eDay 2014 in Amsterdam
7 november 2014
Prachtige 360 graden interactieve panorama’s van over de hele wereld
8 april 2015

Fantastische drone video van Afrika

Tegenwoordig zie je van steeds meer plekken op de planeet drone/luchtvideo’s. Als liefhebber van reizen geniet ik telkens weer van deze juweeltjes. Wat ik vooral mooi vind is dat het een paar jaar geleden nog niet mogelijk was om zelf dit soort ervaringen te schieten. Maar met de komst van kleine handzame drones kan iedereen het. Wat te denken van deze van beelden van plekken in Afrika.
Genieten!

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.