Fantastische drone video van Afrika
9 februari 2015
Adviesraad draagt steentje bij aan vernieuwing toeristisch onderwijs Saxion
2 juli 2015

Prachtige 360 graden interactieve panorama’s van over de hele wereld

AirPano is een website met hoge resolutie bird’s eye view panorama foto’s en video’s van plekken van over de hele wereld. Het is de grootst beschikbare bron van 360 graden luchtfotografie qua geografische dekking, het aantal luchtfoto’s en de artistieke en technische kwaliteit van de beelden. AirPano heeft panorama’s van meer dan tweehonderd interessante locaties op onze planeet. Op dit moment heeft bijna 2000 foto’s in de database staan.

Bekijk deze 360 graden panorama foto van Chicago eens, of die van de Hollandse vestingstad Naarden. Of deze video’s van Grozny en Dubai.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.