Behoefte aan digitale kennis en schaarse toptalenten eindelijk beantwoord
22 september 2015
Sprekers tijdens Let’s Go Digital 2015 ROC Mondriaan
11 november 2015

Dronevideo workshop in Leiderdorp gaat in op basis editing en tips voor goede opnames

Afgelopen dinsdag organiseerden Pelpina Trip en Boombuzztic een workshop ‘Dronevideo’s bewerken’. Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leerden wij de groep hoe je mooie clips met je drone kunt opnemen en hoe je deze zo kunt bewerken dat mensen er graag naar kijken. De locatie was het kantoor van Boombuzztic bij Area071 in Leiderdorp. De ruimte was ingericht met tafels van 2 inclusief een statafel met daarop de Yuneec Typhoon 4K en een ZMR250 race drone.

Om 19:00 uur arriveerden de eerste deelnemers. Ze kwamen werkelijk vanuit het hele land en zelfs files konden hun er niet van weerhouden om mee te doen. Toen de laatste was gearriveerd en de livestream middels een Google Hangout was gestart gingen we om 19:40 uur dan echt van start.

Promovideo

Zoveel te behandelen

Tijdens de voorbereidingen hebben we vaak nagedacht over wat we de groep wilden meegeven. Je kunt ook zo veel kanten op met dit onderwerp. Gaan we ook het vliegen behandelen, en de techniek van drones, en ook de verschillende type camera’s? Allemaal vragen waar iedereen wel mee zat. Wij kozen er uiteindelijk voor om ons te richten op 10 basis editing vaardigheden, omringd door een aantrekkelijk verhaal met praktische tips, inspirerende video’s en veel deel-momenten.

Drone video workshop training boombuzztic lars sang mo boom pelpina trip 01Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor de energie, de napraat, het enthousiasme en de reacties na afloop! Met de feedback zullen we deze workshop verbeteren totdat we helemaal tevreden zijn over de opzet en inhoud.

Bekijk hier de slides van de presentatie.

Doe ook mee!

De volgende dronevideo workshop staat gepland op 25 november. Tickets kosten slechts € 49,50 (inclusief koffie/thee/fris/snacks en een cheat sheet) en kan je hier bestellen.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.