Dronevideo workshop in Leiderdorp gaat in op basis editing en tips voor goede opnames
30 september 2015
Vacature stage communicatie, evenementen en innovatie
28 januari 2016

Sprekers tijdens Let’s Go Digital 2015 ROC Mondriaan

Let's Go Digital Boombuzztic ROC Mondriaan

Diego Sartori van CitizenM

In 2014 is Boombuzztic gestart met het onderwijsconcept Let’s Go Digital 2014. Het omhelst een co-creatie event voor MBO studenten aan de hand van opdrachten. Het doel is het aanleren van digitale vaardigheden en het maken van online content. Experts uit het werkveld helpen de studenten op weg middels een presentatie en coaching tijdens de opdrachten.

Tijdens de 2014 editie bij ROC Mondriaan Toerisme en Recreatie in Den Haag konden wij rekenen op de support van Diego Sartori van CitizenM en Ran Hendriks van Drone Addicts. In groepen werkten de studenten aan de opdracht om voor een bedrijf online content te maken voor een doelgroep. Met eigen smartphones en laptops gingen ze aan de slag in en rondom het schoolgebouw. De wildste nieuwe bedrijven werden opgericht en fantastische content werd gemaakt.

De 2015 editie in November is verspreid over 2 dagen en gaat van start met Sanne Bakker van Ensanne, Bram Limberger van De 5 Zintuigen en Kim van Velzen van KIMspiration. De winnaars van deze battle gaan naar huis met een ware virtual reality experience!

Met de hashtag #contentbattle zijn alle belevenissen te volgen. Wij kijken erg uit naar deze nieuwe editie!

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.