Sprekers tijdens Let’s Go Digital 2015 ROC Mondriaan
11 november 2015
Aan digitale middelen heb je niets als je ze niet beheerst
15 februari 2016

Vacature stage communicatie, evenementen en innovatie

Boombuzztic en Onderwijs van de Toekomst en zijn twee organisaties die zich in een groot landelijk netwerk van scholen, bedrijven, docenten en onderwijsvernieuwers bewegen. Samen proberen we onderwijs Nederland een upgrade te geven. In het komende jaar vinden daarom verschillende evenementen plaats, organiseren we (online) seminars, trainingen, vliegen we met drones in klassen en pikken we tal van andere initiatieven op die op onze paden komen.

Voor deze activiteiten zijn we per direct opzoek naar 2 stagiaires die het leuk vinden in korte tijd veel te leren op het gebied van o.a. online (social media) campagnes, evenementenorganisatie, contentontwikkeling (video, beeld, tekst). We dompelen je onder in innovatieve manieren van werken en organiseren,waarbij we je goede begeleiding bieden als een soort van interne opleiding. Lars Boom en Corné van Mechelen zijn daarbij jouw begeleiders. Herken jij je in onderstaande omschrijving en ben je nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Jij bent:

 • Nieuwsgierig
 • Flexibel
 • Anders (denkend)
 • Zelfstandig
 • Een goede MBO-er niveau 3/4 of HBO-er

Jij kunt:

 • Goede Nederlandse teksten schrijven
 • Gestructureerd en georganiseerd werken
 • Gek doen
 • Jezelf goed presenteren
 • Goed overweg met computers

Wij bieden je:

 • Een leuke werkplek/-omgeving (vast kantoor Area071, Leiderdorp)
 • Divers werk (op pad en op kantoor)
 • Goede begeleiding
 • Verantwoordelijkheid
 • Nieuwe kennis op gebied van on- en offline communicatie
 • Nieuwe kennis op gebied van netwerk-denken en –doen
 • Innovatieve manieren om je (werk) te organiseren

Contact

Heb je vragen of interesse, neem contact op met Lars Sang Mo Boom, 06-39791355, online@boombuzztic.com.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.