Aan digitale middelen heb je niets als je ze niet beheerst
15 februari 2016
TIP voor een goedkope 3D VR bril voor in de klas
11 april 2016

Boombuzztic verhuist naar nieuwe locatie in Hoofddorp en zet meer in op digitalisering en technologie

Boombuzztic verhuist naar nieuwe locatie in Hoofddorp en zet meer in op digitalisering en technologieHet afgelopen jaar hebben een fantastische werkplek gehad bij Area071 in Leiderdorp. Omringd door lokale ondernemers heeft dit all-in concept voor starters een enorme bijdrage geleverd aan de groei van Boombuzztic. Nieuwe plannen voor 2016-2017 vragen een andere omgeving en locatie waardoor wij ons de afgelopen maanden hebben georiënteerd in het gebied Amsterdam – Schiphol – Haarlem.

Na diverse locaties te hebben bezocht is ons oog gevallen op Zestig Bij Zestig in Hoofddorp waar wij dan ook per 1 april gevestigd zullen zijn. Het is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg, heeft directe verbindingen met Schiphol en biedt prettige services voor bezoekers. Denk hierbij aan gratis parkeren en een bushalte om de hoek. De aanwezige faciliteiten stellen ons in staat om in onze bedrijfsvoering meer digitale middelen in te zetten en diverse nieuwe technologieën te gebruiken.

Komt u langs voor een kennismaking?

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.