TIP voor een goedkope 3D VR bril voor in de klas
11 april 2016
VACATURE: Onderwijsvernieuwers gezocht
30 juni 2016

De toekomst van de bibliotheek? Begin een drone center!

Dat veel bibliotheek bezig zijn met een nieuwe invulling van hun aanbod en programma is niet meer dan logisch. Ook de vele aanvragen die wij krijgen om iets met drones te komen doen is logisch. De bieb moet veranderen om interessant te blijven. Dit kan o.a. door technologie in het de bieb te brengen en daarom om heen informatie te gaan leveren. In dat geval kan zelfs het boek nog een rol houden.

In deze vlog vertel ik welke kansen er voor bibliotheken zijn en hoe wij hier bij kunnen helpen.

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.