De toekomst van de bibliotheek? Begin een drone center!
13 april 2016
Werksessie ‘drones in de klas’ maakt veel los bij Koning Willem 1 College in Den Bosch
29 augustus 2016

VACATURE: Onderwijsvernieuwers gezocht

Portrait of designer woman standing in her clothing shop. Small business

Sinds 2014 is Boombuzztic in Nederland actief onderwijsvernieuwer op het gebied van digitale vaardigheden met focus op mindshift. We werken op onze eigen unieke wijze vooral met docenten, onderwijsleiders en bestuurders, wat leidt tot duurzame onderwijsvernieuwing en leerlingen en studenten met een grotere kans op betaald werk. De onvergetelijke ervaringen en voelbare resultaten bij o.a. ROC Mondriaan, T-Mobile, ANWB en Albeda College tonen aan dat onze werkwijze werkt.

Na de komende zomervakantie verwachten wij een nieuw aantal samenwerking te kunnen starten in met name het MBO onderwijs. Hierdoor zoeken wij dringend versterking. Als je denkt dat onderstaande skills jou als gegoten zitten dan horen we graag van jou! We zoeken mensen die:

  • Graag met mensen werken
  • Het talent hebben om zich in anderen te verplaatsen en het vanuit een ander perspectief kunnen bekijken
  • Evenementen van begin tot einde kunnen organiseren
  • Groepen mensen kunnen enthousiasmeren en begeleiden
  • Processen kunnen bewaken
  • Creatief zijn in het bedenken van functionaliteit zonder inhoudelijk kennis van Digital of Tech te hebben
    • In het bijzonder alles wat met Google te maken heeft, drones, VR, 3D printen, robotica en IoT
  • Graag zakelijk met social media bezig zijn
  • Foto’s maken en video’s opnemen en bewerken

De samenwerking is gebaseerd op een samenwerkingsovereenkomst waarbij we afspraken maken over een uurtarief of projecttarief. Het gaat om projecten die enkele tot veel maanden kunnen lopen waarbij jouw inzet een halve to hele dag per week gewenst is.

Reageer!

Als je dit gaaf lijkt dan horen we graag van je. Kies de manier die het beste bij jou en deze opdracht past. Prikkel ons en laat ons versteld staan. Dan weten we zeker dat je dat straks ook bij de klant zult doen!

Wil je mailen? Dat kan naar online@boombuzztic.com of via dit formulier.

 

Lars Sang Mo Boom
Lars Sang Mo Boom
Werken in het bedrijfsleven heeft mij het inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik ontzettend gelukkig van word. Dat dit prachtige samen smelt met mijn talenten maakt het des te mooier dat ik dit mooie werk mag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.