Reiswerk
7 september 2015
MBO Amersfoort
1 mei 2015
Show all
  • Uitdaging:Consultant Digitalisering
Vanaf september 2015 is Boombuzztic betrokken bij het innovatie- en verandertraject van het Albeda College in Rotterdam. Hiermee willen we realiseren dat de school de capaciteiten bezit om de snel veranderende wereld van goed opgeleide studenten te kunnen blijven voorzien. Een van de pijlers is Digitalisering in de breedste zin van het woord. Wij zullen het projectteam van informatie voorzien om te komen tot concrete wensen en acties en ze helpen bij het realiseren ervan.

We gaan de komende tijd een aantal uitdagingen aan met impact voor de gehele organisatie waaronder ook de studenten. het zal er toe moeten leiden dat juist zij hier van profiteren en dusdanig goed voorbereid en opgeleid van school komen dat ze de hele wereld aankunnen. Dit brengt consequenties met zich mee waar Boombuzztic zich zal richten op de menselijk kant en de medewerkers zal helpen om met deze veranderingen om te gaan.

"􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋Innovatie is de sleutel tot overleven in de kenniseconomie"

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.