MBO Amersfoort
1 mei 2015
ROC Mondriaan, Den Haag
1 oktober 2014
Show all
  • Uitdaging:Lid van de Travel Advisory Board
Dat de reisbranche op zijn kop staat is iedereen duidelijk. Buitenlandse spelers overspoelen de Nederlandse markt, concurrentie komt uit onverwachte hoek (Airnbn) en de groei van online en mobile is niet meer te ontkennen. Studenten met een diploma komen in een wereld te werken die bij de start van hun HBO Toerisme opleiding niet dezelfde was en die andere toekomstkansen bood dan nu zij met een diploma de wijde wereld in trekken.

Het is dan ook niet voor niets dat Hogeschool Saxion haar onderwijs wil aanpassen naar deze transformatie. Dit heeft als doel om de studenten een onderwijs te bieden dat aansluit op het beroepenveld en uitdagend en innovatief is. De nieuwe Travel Advisory Board bestaat dat mensen uit het toerisme en van daarbuiten die de school van advies voorzien in de te nemen stappen.

Tijdens de eerste bijeenkomst in Giethoorn presenteerde de school haar intenties. Het bood de aanwezigen inzicht in haar motivatie en beweegredenen van deze grote stap. De Board zal 2 keer per jaar samenkomen en op die momenten intensief met de school van gedachten wisselen over actuele gebeurtenissen en innovaties.

"􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋􏰀􏰁􏰁􏰃􏰊􏰉􏰗􏰞􏰋􏰎􏰞􏰆􏰎􏰅􏰋􏰎􏰆􏰙􏰋􏰄􏰗􏰋􏰙􏰎􏰗􏰃􏰗􏰎􏰃􏰊􏰋􏰐􏰙􏰋􏰊􏰋􏰁􏰎􏰞􏰁􏰎􏰅􏰋􏰎􏰔􏰋􏰁􏰁􏰞􏰆􏰋􏰧􏰃􏰁􏰃􏰥􏰞􏰋De reisbranche ontwikkelt zich razendsnel, nu het onderwijs!"

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.