Curaçao Tourism Board Europe (CTBE)
1 maart 2014
Show all
  • Uitdaging:Bijbrengen van digital vaardigheden
Met de NHTV hebben wij een speciale band. Niet alleen is het de onderwijsinstelling waar Boombuzztic oprichter Lars is afgestudeerd, ook is het een school die continue laat zien open te staan voor innovaties en veranderen. En dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Wij werken el enige tijd samen met studenten en docenten van diverse studierichtingen. Onze rol bestaat meestal uit het begeleiden van studenten, informeren over technologische en digitale ontwikkelingen en het organiseren van activiteiten waarbij 21st century skills worden aangeleerd. Hervoor zetten wij met regelmaat ons netwerk in om zo diversiteit te bewerkstelligen.

Een speciale vermelding is er voor het i-Tours Design Lab dat wordt gecoördineerd voor docente Miranda Cornelisse. Met haar studenten werken wij gedurende het schooljaar aan diverse projecten, van klein tot groot, op verschillenden locaties.
In het toerisme wordt Digital nu pas echt ontdekt, terwijl andere branches er al veel langer actief mee zijn. Daar vind je de best practices, terwijl het toerisme nog aan het ontdekken is. Ik wil met mijn studenten graag eens een kijkje in een andere keuken nemen, om te zien welke ingrediënten wij mee kunnen nemen naar onze eigen keuken.

Miranda Cornelisse - NHTV

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.