Saltomontessorischool De Trinoom, Eindhoven
10 september 2015
Albeda College, Rotterdam
1 september 2015
Show all
  • Uitdaging:Innovatie brengen
Reiswerk is een organisatie die zich bezig houdt met arbeidsmarktontwikkeling, opleiding en employability en de voorlichting en informatievoorziening over arbeidsvoorwaarden en de cao voor de reisbranche. Reiswerk is het samenwerkingsverband van branchevereniging ANVR en de vakbonden FNV bondgenoten, CNV dienstenbond en De Unie en vormt de brug tussen het toerisme onderwijs en het werkveld. Boombuzztic heeft een aantal keren meegewerkt aan projecten waarbij studenten de mogelijkheid werd geboden hun digitale vaardigheden bij te spijkeren.

Reiswerk Studenten Congres 2013
In 2013 was Boombuzztic als mentor/coach aanwezig tijdens het Reiswerk Studenten Congres in Antalya, Turkije. Gedurende 5 dagen kregen de meer dan 50 studenten verschillende challenges te volbrengen. Er vonden lezingen plaats door vakmensen uit de branche. Wij vertelden de studenten over het gebruik van online media en de kansen voor de reisbranche. Dit kwam tot uiting in de opdrachten waarbij de studenten met eigen middelen foto's en video gingen maken en dit materiaal gebruikten voor hun andere opdrachten.

Topclass Curacao 2014
Samen met Reiswerk en het CTBE hebben we Topclass 2014 georganiseerd. 14 MBO toerisme studenten kregen de kans om in een bijna echt setting te werken aan een marketing- en communicatieplan voor het CTBE. Een deel van dit project vond plaats op het zonnige Curaçao. Lees hier verder.

Studentencongres in beeld

Bekijk de stream op Instagram

Studentencongres in tweets

Bekijk de stream op Twitter

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.