Reiswerk
7 september 2015
Show all
  • Uitdaging:Begeleiden Kids Reporterz
Op 10 september 2015 vond er op de Saltomontessorischool in Eindhoven een uniek evenement plaats. Die dag stond namelijk in het teken van een andere manier van leren en onderwijs, een dag die vol stond met activiteiten met een leerzaam karakter die ook nog eens leuk en actief waren.

De kinderen konden de hele dag uit meer dan 50 activiteiten kiezen, van muurklimmen, tot pizza's bakken en van BMX-en tot graffiti spuiten, en voor elk kind! U kunt zich voorstellen hoe blij ze waren en met hoeveel enthousiasme er aan werd deel genomen. De begeleiding bestond uit leerkrachten en ouders en ook waren er een aantal externe enthousiastelingen opgetrommeld.

Boombuzztic was deze dag begeleider van een team Kidz Reporterz en ondersteunde ze van de nodige tips en materialen voor het opnemen van het reports. We hadden diverse camera's en toebehoren meegenomen en ook de drone stond op de kar. Die laatste kon rekenen op veel bekijks! We zijn enorm trots op het eindresultaat van de meiden en de manier waarop zij met het interviewen, het opnemen van de video's en het bewerken ervan zijn omgegaan. Het was een prachtige manier om hen deze vaardigheden aan te leren.

Video's gemaakt door de Kidz Reporterz

Bekijk video's van deze super kids!

Dit werd er over ons gezegd op Facebook

Bekijk hier foto's, posts en video's

Nieuwsbericht over de DWWD

Dit Willen Wij Dag van start!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.